lunes, 15 de diciembre de 2008

polp

Aquesta és la tercera pràctica i està feta amb illustrator, es tractava de fer el mateix dibuix que l'original que ens havien passat.

Desenvolupament: primera agafavem el dibuix en blanc i negre i el passavem a "calco interactivo" i amb les opcions podiem suavitzar el seu contorn. Després amb l'eina "pintura interactiva" vam pintar amb els colors que voliem per al polp. Els núvols del fons els hem creat a partir de cercles i hem utilitzat l'eina "buscatrazos". Els llamps del fons els hem fet a partir d'un cercle i després amb un traç els hem duplicat i girat. Per a finalitzar hem posat un fons texturat.

Autoevaluació: ha sigut un treball també interessant encara que he tingut alguns problemes a l'hora de tancar traçats per a poder pintar-los.

1 comentario:

magdaarques dijo...

En aqueta pràctica falta aprofundir i realitzar més probes i experimentació amb la feramenta de calco interactiu, per crear les zones amb més detall, delimitar-les i difidir-les i poder colorejar comodament les zones dominant nosaltres el disseny, fent d'aquest dibuix un disseny propi.